Aanbod

Ons woningbezit

Wilt u weten waar onze woningen staan? Hier vindt u een overzicht van onze woningen.
 

Huurwoningen

De vrijkomende huurwoningen worden aangeboden via WoningNet.nl
 

Vrije sector

Wij hebben regelmatig vrije sector huurappartementen beschikbaar aan de Meander, Cicero, Castellum of de Robijn Staete (Parallelweg) te Noordwijkerhout. Deze worden aangeboden via WoningNet.nl in de categorie Vrijesectorwoningen en op Funda. Om te reageren heeft u geen inschrijving op Woningnet nodig. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Wonen op telefoonnummer (0252) 34 31 00.
Aan de verhuur van de vrije sector woningen zijn inkomenseisen verbonden:
U dient een vast (gezamenlijk) bruto maandinkomen te hebben van tenminste 4 maal de maandhuur inclusief servicekosten.
Indien u aantoonbaar eigen vermogen hebt (geld waar u direct over kunt beschikken, bijvoorbeeld spaargeld) dan mag u 10% van dit eigen vermogen optellen bij uw bruto jaarinkomen.
Garantstelling (bijvoorbeeld door ouders) wordt niet gehonoreerd.
Toewijzing van de woning gebeurt op basis van "wie het eerst komt, het eerst maalt". Er is een minimum leeftijd van 18 jaar.

Toewijzing vrije sector woningen (Robijn Staete en Breeland - De Zilk)
Bij deze woningen krijgt de kandidaat die een sociale huurwoning achterlaat (én aan de inkomensnorm voldoet) voorrang. Als er meerdere kandidaten zijn die een sociale huurwoning achterlaten wordt tussen de kandidaten geloot. Hier geldt een minimum leeftijd van 55 jaar.


Garages en parkeerplekken

Wij bezitten een aantal garages in zowel Noordwijkerhout als De Zilk. Geïnteresseerden kunnen zich bij afdeling Wonen aanmelden.
 
In de parkeergarage aan de Via Antiqua (noordzijde) is nog een aantal parkeerplekken beschikbaar. De huurprijs bedraagt € 54,89 als u al een woning van ons huurt en € 66,41 voor niet-huurders (prijspeil juli 2016) per maand.
U krijgt een afstandsbediening voor de toegangsdeur. Hiervoor vragen wij een borg van € 80,00.
Interesse? Neem contact op met afdeling Wonen op telefoonnummer (0252) 34 31 00.