Vrije sector woningen

Meer betaalbare vrije sector woningen


Sint Antonius van Padua verhuurt naast sociale huurwoningen ook vrije sector woningen. Deze woningen hebben een huurprijs vanaf € 710,69. Uit onderzoek blijkt dat de groep woningzoekenden met een middeninkomen, dat is een gezamenlijk jaarinkomen tussen de € 36.789,00 en € 45.718,00, moeite heeft een betaalbare woning te vinden. Met het beschikbaar stellen van vrije sector woningen hopen wij deze woningzoekenden te kunnen helpen.Reageren via www.woningnethollandrijnland.nl

Wilt u in aanmerking komen voor één van onze prachtige vrije sector woningen? Houd dan de website www.woningnethollandrijnland in de gaten.


 

U hoeft voor deze woningen niet ingeschreven te staan bij WoningNet

En staat u wél ingeschreven, dan blijft uw inschrijftijd intact. Als u in de toekomst te maken krijgt met een daling van uw inkomen, waardoor u in aanmerking komt voor een sociale huurwoning, kunt u de opgespaarde inschrijftijd benutten. U moet dan uiteraard wel uw inschrijving verlengen.
 
 Senioren met een middeninkomen


We hebben ook appartementen in de vrije sector speciaal bedoeld voor mensen met een leeftijd vanaf 55 jaar! Deze woningen worden aangeboden voor een netto huurprijs van € 850,00. Ook hier geldt dat u een middeninkomen heeft. U hoeft niet ingeschreven te staan op woningnet om te kunnen reageren. U kunt ook onze website of Funda in de gaten houden. Uiteraard mag u altijd contact met ons opnemen voor verder informatie.Voorrang voor doorstromers.


Wij adverteren deze woningen op www.woningnethollandrijnland.nl onder vrije sector, vaak staat de advertentie ook op Funda en natuurlijk op onze eigen website www.ws-padua.nl. We verhuren de woning bij voorkeur aan inwoners van Noordwijkerhout, die een sociale huurwoning achterlaten. Verder wordt de volgorde bepaald door het moment van reageren op Woningnet.
Zie voor verdere uitleg ook onze website onder ik zoek een woning/woninghuren/vrije sector.