30 augustus 2021

Afscheid Merlien Welzijn

Op 26 augustus namen de medewerkers, huurdersorganisatie HBNZ, de Raad van Commissarissen en enkele netwerkpartners zoals de wethouders van de gemeente Noordwijk en collega-corporatiebestuurders uit de regio afscheid van directeur-bestuurder Merlien Welzijn. Weliswaar in kleine setting, vanwege de nog geldende coronamaatregelen, maar met alle aandacht voor de dingen die gezegd moesten worden.



Merlien heeft Woningstichting Antonius van Padua de afgelopen vier jaar bestuurd. In die tijd heeft Woningstichting Antonius van Padua haar rol als zelfbewuste en lokaal verankerde woningcorporatie verstevigd. Ze knoopte banden aan binnen de regio, met collega-corporaties en met zowel het ambtelijk als politieke hart van de gemeente. Er is een robuuste relatie met de huurdersbelangenvereniging HBNZ tot stand gekomen. En Padua heeft nieuwbouw gerealiseerd in In den Houte (Bavo), Het Zilt en Schippersvaartweg en een ambitieus plan voor de toekomst klaarliggen. Ron Nulkes, voorzitter RvC, verwoordde deze en meer bijdragen van Merlien in een dankwoord en Merlien heeft, op haar beurt, partners en medewerkers bedankt voor de prettige samenwerking en resultaten.

De voltallige organisatie waaronder de Raad van Commissarissen wenst Merlien tot slot veel werkplezier en werkgeluk in haar nieuwe uitdaging als directeur-bestuurder van Woonpartners Midden-Holland.

Lees ook…

05 september 2024
Voorrang op een koopwoning
Lees bericht
29 augustus 2024
Per 1 september sancties bij niet afmelden voor bezichtiging
Lees bericht