08 oktober 2024

Anneke Allewijn ontvangt eerste jaarprogrammaboekje van ODI

Anneke Allewijn ontvangt eerste jaarprogrammaboekje van ODI

Op vrijdag 4 oktober ontving onze directeur-bestuurder Anneke Allewijn het nieuwe jaarprogrammaboekje van ODI. Padua kreeg het 1e exemplaar om de dankbaarheid te benadrukken dat ODI onderdak vond in het oude Paduapand aan de Koninginneweg. Na de brand van de Schelft had ODI 4 jaar beschikking over het kantoorpand, maar al 10 jaar langer werden de bijbehorende schuren gebruikt door de decorgroep van ODI.
Voorzitter Adry Beugelsdijk overhandigde het jaarprogrammaboekje dat boordevol activiteiten staat. Anneke Allewijn vond het een grote eer om het programmaboekje voor seizoen 2024-2025 als eerste in ontvangst te nemen. Op de locatie van het oude kantoorpand en de omliggende woningen bouwt Padua 45 nieuwe woningen. De voorbereidingen zijn in volle gang: de sloop en de start van de nieuwbouw zijn gepland in 2025.

Omdat Padua nieuwbouw gaat plegen aan de Koninginneweg, wordt het oude pand gesloopt en moest ODI op zoek naar een nieuwe stek. Lange tijd werd met de Gemeente Noordwijk samengewerkt om naast de nieuwe Schelft een eigen Honk te bouwen. Helaas is die optie door het (nog) niet herbouwen van de Schelft, slechts een toekomstplan. Gelukkig kwam Piet Laros, na het stoppen van zijn graveer- en sleutelservice, met het plan om zijn winkel te gebruiken met een sociale doelstelling. ODI is heel blij met deze nieuwe tijdelijke oplossing, maar zal ook blijven streven naar een permanent onderkomen.

Wilt u ook een boekje ontvangen of actief worden voor ODI, mail dan info@toneelverenigingodi.nl.


Lees ook…

03 oktober 2024
Feestelijk moment Campus 29
Lees bericht
24 september 2024
Samenwerking De Binnenvest en Padua in Noordwijkerhout
Lees bericht